Skip to content →

Durfik sabatical

10 t/m 13 mei vond de pilot van de durfik sabatical plaats.

‘Wat ik in de wereld wil zetten & wat ik in mijn wereld wil ervaren.’

De Durfik Learning community neemt je mee naar een andere wereld ‘hoe het ook kan’. In de natuur. Op een mooie plek. Je wordt ondergedompeld in een andere, mooie wereld.

Tijd voor jezelf. Om weer te voelen wie je bent. Jouw essentie. Jouw kwetsbaarheid. Jouw kracht. Om je weer bewust te worden van het feit dat je mens bent, niet alleen staat en onderdeel bent van een groter geheel. Ubuntu. Wat betekent dat echt?

Om stil te staan. Bij te tanken. Te ervaren. Geïnspireerd worden door andere mensen. Je te verbinden. Te spelen, te prutsen. Jouw eigen tempo volgen, zodat je het leuk vindt om te leren. Uit je comfortzone gaan en ervaren dat je meer kan dan je denkt. Kennis tanken en delen. Jezelf gesteund voelen door gelijkgestemden. De magie voelen van de tribe.

‘Jij mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn; en je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.’ Anna Terruwe (1911-2004)

Het werd een sabatical met veel inspiratie, je kracht(dier) vinden, verbinden met de aarde, over vuur lopen, yoga, meditatie in relatie, heerlijk eten, creativiteit en nog veel meer. Het vinden van het krachtdier en de vuurloop nam ik (Mark Henseler) voor mijn rekening.

Een mooie proef die smaakt naar meer. Het programma kan aangepast worden aan de doelgroep maar is geschikt voor iedereen die zichzelf wil ontmoeten, meer vanuit de eigenheid en eigenkracht wil gaan leven, zijn werk wil bezielen, niet lekker in de relatie zit of geregeld schuurt met de omgeving en niet zichzelf kan of mag zijn.

https://www.facebook.com/Durfik-Learning-Community-948638255225462/?fref=ts

 

Published in Geen categorie

Comments are closed.